Projecten

ING headoffice

Het ING hoofdkantoor

Speciaal ontworpen zodat het gebouw als object ervaart en transparant is waardoor alle schaalniveaus zichtbaar zijn. In het gebouw bevinden zich o.a. twee restaurants, thematuinen welke het internationale karakter van de ING symboliseren, een auditorium en een grote receptie. In het plafond van de receptie zijn onze Multi Heat panelen geïntegreerd.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Het hoofdkantoor een zeer markant gebouw staat in Den Haag, komende vanuit Utrecht wordt het verkeer onder een prachtige boog (deel van het gebouwen- complex)door de stad binnengeleid. Nationale Nederlanden heeft gekozen voor de Multi Heat panelen om de receptie c.q. entree te verwarmen, wederom een perfect staaltje van zoneverwarming in een anders zeer moeilijk te verwarmen ruimte.

VieCurie

Operatie Kamers van het VieCurie Medisch Centrum te Venlo

VieCuri, Medisch centrum voor Noord-Limburg, is een algemeen ziekenhuis met twee locaties in Venlo en Venray met een verzorgingsgebied van ongeveer 280.000 inwoners. Patiënten uit de regio Noord-Limburg kunnen er voor vrijwel alle specialismen terecht. De ziekenhuisorganisatie beschikt over 569 bedden, waarvan 481 op de locatie Venlo en 88 op de locatie Venray. Speciaal voor de operatie kamers heeft Energy Products Infrarood verwarmings-panelen ontwikkeld onder de merknaam "Distrisin"

Obba Lounge Restaurant

Obba Lounge Restaurant

"Obba" is een oud Turks woord wat "De tent van de Koning" betekent. Tijdens het bewind van de Turkse Koningen(sultans) waren de tenten enorm groot. Om deze reden zijn de tenten verdeeld in kamers. De eigenaren van het huidige restaurant ‘Obba’ wilden een nomadentent namaken, maar besloten uiteindelijk te kiezen voor een luxueuzer en sterker alternatief. De ‘Obba’ is gemaakt van zeecontainers en een zeil. Het lounge restaurant wordt verwarmd door ‘Varmigo’ infrarood ‘plug-and-play’ verwarmingspanelen.

Albert Heyn

Albert Heyn

Albert Heyn (Ahold N.V.) is het schoolvoorbeeld van wat er zoal mogelijk is met onze Multi Heat panelen Omdat supermarktketens zoals Albert Heyn vrij regelmatig de interieurs wijzigen en dientengevolge de verwarming moeten aanpassen is het wel heel simpel opgelost met onze zeer eenvoudig te verplaatsen Multi Heat panelen. Daarnaast is in een van de winkels gekozen voor 3 afzonderlijk regelbare warmtezones, lagere temperatuur in de groente en fruitafdeling, hogere temperatuur bij de kassameubels en een gemiddelde temperatuur voor de rest van de zaak. Natuurlijk zijn er geen panelen geplaatst op de zuivel en diepvries afdeling. Dit alles werkt natuurlijk energiebesparend.

Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam is een aaneenschakeling van grote hallen waarin beurzen, (pop)concerten en sportevenementen worden gehouden, zoals het welbekende ABN-AMRO tennistoernooi. In de eerste ring is een promenade gebouwd met verschillende winkels en fastfood restaurants. Een aantal van deze counters zijn verwarmd met onze Multi Heat panelen.

Praxis

Praxis

Praxis Doe het Zelf Centers hebben hun Hoofdkantoor (receptie) verwarmd met onze Multi Heat panelen, daarnaast zijn verscheidene kassameubels in de verschillende Praxis zaken in het land d.m.v. een bureaupaneel verwarmd zodat de cassière’s vanuit hun meubel wat extra warmte kunnen genereren.

North Sea Ferries

North Sea Ferries

North Sea Ferries, een onderdeel van P&O, is een van de grootste veerdienst organisaties tussen het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en Nederland. Het portiersloge bij dit bedrijf was erg moeilijk te verwarmen, waardoor onze hulp werd ingeroepen. Dankzij onze Multi Heat Panels is het er nu comfortabel warm.

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum is een zeer exclusief verzorgingstehuis dat gesitueerd is midden in de duinen bij Zandvoort, de verschillende paviljoens en recreatie/revalidatieruimten kunnen bereikt worden door gebruik te maken van de verbindingsgangen die verwarmd worden door onze Multi Heat panelen.

GE Capital Modular Space

GE Capital Modular Space

GE Capital Modular Space is een onderdeel van de multinational General Electric. Modular Space, 's werelds grootste fabrikant van semipermanente behuizing, houdt zich onder meer bezig met het ontwikkelen en produceren van zeer geavanceerde units waaronder hun paradepaardje de "Flash Unit', een voorbeeld van hi-tech engineering met als doel ruimte te creëren in elk denkbare situatie, simpelweg door units aan elkaar te plakken. Snelheid, flexibiliteit en installatiegemak zijn hier de sleutelwoorden. Het is daarom ook bijna vanzelfsprekend dat GE het verwarmen van deze gebouwen aan ons heeft over gelaten door te kiezen voor Multi Heat Panelen.

Wilhelmina Childerens Hospital

Wilhelmina Childerens Hospital (university medical center)

In het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis was behoefte aan extra verwarming in de verpleegzalen de staf van het WKZ heeft gekozen voor onze Multi Heat panelen.

Daycare Center 't Akcent

Daycare Center 't Akcent

'T Akcent in Zwolle (Nederland) is een dagverblijf voor gehandicapten (ook volwassenen). Onze Multi Heat panelen zijn toegepast als totale verwarming.